Vores formål

Skibet er ladet med … “Danske aktiviter for børn og voksne”.

Vi er en gruppe af danske forældre med eller uden amerikanske halvdele, som gerne vil give vores børn den gave at lege og lære med andre danske børn i lokal området (sydvest CT & sydøst NY).

Vores klub vil holde tema-baserede weekend aktiviter – vi starter med en søndag formiddag i hver måned – hvor vi bl. a. synger danske børnesange og afholder danske traditioner. Vi har valgt et sted hvor vi har mulighed for at afholde både fritids aktiviteter, såsom fodbold, rundbold, picnic og skole baserede aktiviter, såsom dansk læsning og stavning. Vi begynder med fritids aktiviter som ligger tæt på “after school enrichment” og kigger på om der er basis for deciderede skole aktiviter senere, så i starten regner vi ikke med at have rigtig dansk undervisning.

Vores formål er stadig på et babystade og der er derfor helt klart mulighed for at udvide tilbudene som behov opstår. Vi ser os selv som et supplement til de andre dansk baserede aktiviter for børn og ikke som en konkurrent til de allerede fantastiske tilbud fra den danske sømandskirke i Brooklyn.

This entry was posted in homepage, News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>